top of page

O meni

Cilj ovog bloga je razotkrivanje teorija zavere, jeftinih senzacija, iskrivljene logike, fantazije, širenja straha i neistina preko WEB-a..

Šarlatani, kvazi naučnici, vidovnjaci, prevaranti ...  koji tvrde: Zemlja je ravna ploča, Nibiru planeta će nas uništiti, ranorazna proročanstva o smaku sveta, vakcine su štetne, ORBSi su spiritualna bića, let na mesec je lažiran, ljudi su reptilska bića, vanzemaljci su sa nama, kosmički levak u okolini Niša, nebo je lažno a sunce hologram, živimo ispod kupole od leda, elita oblacima krije objekte na nebu, hemtrejlsi kojima nas truju, okretanje polova na zemlji, Hopi indijanci i proročanstva, zemljotresi su uzrokovani planetom Nibiru ili HARP stanicama, NASA i "elita" od vas krije istinu a svi koji drugačije misle su plaćeni od elite, medijska blokada na internetu (a nikad vise tema na temu teorija zavere)  ...

"Moram priznati da sam donedavno smatrao da su ravnozemljaši izmišljotina, nešto kao jednorozi, da u stvarnosti ne postoje. A onda sam ove godine u Zagrebu imao priliku vidjeti dva živa primjerka, oba sa završenim fakultetom, koji gorljivo zastupaju ideju ravne Zemlje. Čovjek prvo ostane bez teksta, a onda shvati da je psihologija zanimljivija od astrofizike."

Prvo sam mislio da su to troleri, a onda religijski fanatici, a onda "samo neki tamo", a onda...nađem ih i među prijateljima, pa i rodbinom.


I...nema načna da ih uvjerite u suprotno.


Sve što dokazuje da je Zemlja okrugla je - krivotvorina.
Sve što dokazuje da je ravna ploča je Istina.

 

Prorocanstva: Nostradamus, Kremansko - Tarabici, Vanga, Deda Miloje ...

"Ljubavni i finansijski problemi, naizgled nerešivi, najčešći su motiv lakovernima da se obrate gatarama, astrolozima, numerolozima i drugim "vidovnjacima" koji, zarad novca, koriste njihovu muku, obećavajući im da će im se, "uz malu nadoknadu i njihove moći", život ubuduće u potpunosti promeniti. "


Koliko god se mnogima činilo da je bavljenje time rasipanje energije (i jeste),  evo nekoliko tekstova na te teme
 

bottom of page