top of page

Zapper - Bio frekventni generator

Zapper


Zapper je prvi elektronski uređaj za uništenje parazita, bakterija, virusa i gljivica u telu čovjeka. Ovo je vrlo jednostavan, ali delotvoran elektronski uređaj. Uz pomoć elektriciteta zapper uništava patogene parazite, viruse i bakterije, koji se nalaze u tijelu čovjeka i uzrokuju mnoge bolesti.Zapper je nastao kao rezultat istraživanja djelovanja elektriciteta na mikroorganizme. Izumila ga je dr.Hulda Clark, američki bio fizičar i fiziolog. Njezina otkrića baziraju se na ranijim istraživanjima Nikole Tesle, dr. Raymonda Rifa i rusa dr. Lakhovskog.

Istraživanja dr. Clark, kao i mnogih drugih liječnika, su pokazala, da mikroorganizmi ne podnose električni tok niskog napona svojeg frekvencijskog dijapazona. To uključuje sve vrste glista, bakterija, virusa, gljivica i stanica raka. Eksperimenti su pokazali, da elektricitet razorno djeluje na mikroorganizme, ne čineći nikakvu štetu organizmu čovjeka. Tako se rodila nova grana medicine - biorezonantna medicina




Ako ste poverovali da će vas raznorazni "elektro šokeri" učiniti mršavim dok istovremeno sedite pred televizorom i proždirete ogromne količine čipsa, vi ste "mala beba" u odnosu na one koji su povjerovali da Zapper dr. Clarka leči ne samo AIDS već i rak. Knjiga Hulda Clarka obećavala da je Zapper leči sve vrste karcinoma i da su svi, pripremite se na ovo - izazvani parazitom kojeg ubijate ovim čudotvornim Zapperom. Da stvar bude gora, ova se budalaština nije prodavala početkom prošlog stoleća, već početkom ovog. Naime, firma sa sjedištem u Švajcarskoj američkim je kupcima 2004. bila prisiljena vratiti novac. Što je razumljivo ako u obzir uzmemo izmišljenog parazita.

Nema nikakvih naučnih dokaza da je antiparazitarnim programom po izvornom receptu dr. Clark moguće izlečiti alergiju, karcinom ili bilo koju drugu bolest. Dapače, celi niz tvrdnji na kojima se temelji taj program nema naučnu utemeljenost, počevši od toga da su svi karcinomi isti, do toga da je svima uzrok jetreni metilj vrste Fasciolopsis buski koji, usput rečeno, endemski živi samo u Jugoistočnoj Aziji!

Prema pokojnoj gospođi Huldi Clark, koja je začetnik ove teorije, metilj je uzročnik ne samo svih karcinoma, već i AIDS-a, Alzheimerove bolesti, depresije, endometrioze i drugih bolesti, a može se prenositi i među ljudima ljubljenjem, seksualnim kontaktom, dojenjem itd. Ovakvi navodi pokazuju duboko neznanje životnog ciklusa metilja, kao i postanka i načina razvoja pojedinih bolesti. Primjerice, uzrok nastanka zloćudnih bolesti nije jedinstven, to je složen proces koji se sastoji od niza promjena, a postoji celi niz genetskih, okolnih, bioloških, socijalnih i psiholoških uticaja koji su čvrsto povezani s rizikom nastanka pojedinih vrsta raka. Prema tome, čišćenjem od uglavnom nepostojećih parazita nije moguće liječiti ili izliječiti takvu bolest (kamo sreće da je tako lako!). Nadalje, nije znanstveno dokazano da biljni sastojci koji se koriste u ovom programu (pelin, crni orah i klinčić) imaju antiparazitarni učinak na ljudima. Također, sprava Zapper koja navodno elektrošokovima ubija Fasciolopsis i time liječi karcinom, AIDS i cijelu hrpu drugih bolesti naravno, nema naučnu utemeljenost i nema dokazanu učinkovitost.

Delotvornost nekog programa lečenja provjerava se propisno napravljenim kliničkim istraživanjima na ljudima, i to za svaku pojedinu bolest ili stanje koju taj program navodno leči. Radi objektivnosti rezultata, studija bi trebala biti napravljena na velikom broju međusobno što sličnijih ispitanika, da se isključi uticaj drugih činilaca na razlike u rezultatima, i nasumično raspoređenih u ispitivanu i kontrolnu skupinu. Istraživanje bi trebalo sprovoditi na način da ni lekari ni ispitanici ne znaju ko je uzeo ispitivani lek, a tko nedjelatnu stvar ili najbolji do tada utvrđeni lek za tu bolest. U ovom slučaju nemamo ništa od toga.


Dr. Hulda Clark je navodno izlečila 20 000 ljudi od karcinoma i različitih drugih bolesti, a da nema ni jednog jedinog evidentiranog naučnog prikaza slučaja delotvornosti njenog programa lečenja, a kamoli ozbiljnije naučne studije. Naslovi njenih knjiga “Lek za sve vrsta raka”, “Lek za sve vrste uznapredovalog raka” i “Lek za sve bolesti” već samim konceptom bude sumnju da se radi o prevari i šarlatanstvu, jer je jasno da univerzalnog leka nema. Iako brojne internetske stranice koje služe za prodaju ovih preparata i sprava predstavljaju Huldu Clark kao lečnicu, odnosno doktoricu medicine, treba znati da ona nije završila medicinu nego naturopatiju s doktoratom iz zoologije, a zbog problema sa zakonom bio joj je zabranjen rad u SAD-u pa je svoje nadrilekarstvo bila prebacila u Meksiko.


Stoga, pri sumnji na infekciju nekim od parazita, preporučujemo lekarsku obradu, jer današnji dijagnostički testovi s visokom osetljivošću i specifičnošću relativno brzo daju odgovor da li je osoba zaražena parazitom ili ne, a u retkim slučajevima kada infekcija zaista postoji, lečenje se provodi odgovarajućim antiparazitnim lekovima.


Činjenice:

  1. Hulda Clark nije doktor medicine, nije završila medicinu već naturopatiju s doktoratom iz zoologije

  2. Klejton koledž je neakreditovana alternativna dopisna škola osnovana 1980-e godine, a nalazi se u Birmingemu, Alabama. Godine 1985, kada se ova škola zvala Klajton škola prirodnog lečenja, njihova diploma pod nazivom Doktor naturopata i kurs za dobijanje iste, opisana je u članku jednog magazina kao „100 – časovni kursa“ za koji je školarina bila $ 695.

  3. Zbog nadrilekarstva zabranjen joj je rad u Americi pa se prebacila u Meksiko. Nekoliko godina je lečenje raka i drugih teških bolesti antiparazitnom metodom Hulde Klark primenjivano u Centuri Nutrition klinici u Tihuani, Meksiko. Tamo je osnovna naknada za dve nedelje „antiparazitnog tretmana“ bila $ 4,500, plus troskovi.

  4. Dr Hilda Clark preminula 2009 godine od maligne bolesti krvi i kostiju.

  5. Jedan od saveta doktorke Hulde - ne jedite voce jer u njemu ima mikrotoksina je u najmanju ruku kriminalna

  6. Uredaj zapper je najobicniji oscilator koji ne osigurava precizne frekvencije vec jednu jedinu koja zapravo ne leči ništa. Usavrsavanjem, prevaranti su kozmeticki dodali jos par frekvencija koje takodje ne cine nista osim uzimanja para naivnima.

  7. Direktan uticaj određene frekvencije može da utiče na organizme ali sonde sa naponom od 9V i malom strujom ne mogu prodreti do ćelija šaka a kamo li do jetre, bubrega, pankreasa i unutrašnjih organa a ponajmenje da utiču na nekakve izmišljene parazite u organizmu.

  8. Biorezonantna terapija”, „kvantnta medicina” su ništa drugo nego kvazi-naučne budalastine za neuke mase. Pa još pominjanje Tesle da bi se dao valjda neki kredibilitet sarlataskom trabunjanju.

  9. Najobičniji iPhone može se koristiti kao generator frekvencije. Nisam primetio da se neko leči mobilnim telefonom :)

Ovo je ocigledan primer modernog nadrilekarstva i prevare i nemoj misliti da će se na ovom zaustaviti. Internet bez cenzura preplavljen je pseudo-naučnim, sarlatasnskim budalastinama.

 


Dr Hilda - zoolog pokazuje takvo neznanje medicine, tvrdnjama da u prvom danu davanjem velike kolicine crnog oraha, ubija larve parazita u organizmu i time sprecava rak.


Is it your suggestion than, that you`ve allredy stopped the malignacy, so tha cancer can`t now kill you? "O, we do that in a first day. We giva a dose, a large dose of green black walnut hull. That kills the stages, larval stages of fasciolopsis parasite"


Na pitanje da li postoji još neki uzrok raka i kako to da ga drugi istraživači nisu našli, Hulda Clark je odgovorila da ga ostali nisu tražili.


Praktikanti medicinskih prevara koji koriste pacijente sa karcinomom su najveći ološ na zemlji.

Oni pružaju lažnu nadu bespomoćnima i profitiraju na nevolji jadnih i bolesnih.

Oni su paraziti


Vise o prevari Hulde Clark procitajte na sajtu Quackwatch


 

U današnje vreme, slobode i necenzure na internetu pojavljuje se ogroman broj kvazi naučnika i šarlatana čiji je jedini cilj zarada na račun bolesnih, naivnih, neobrazovanih. Pročitajte tekst o uređaju koji meri sve: uređaj koji meri sve






Who's Behind The Blog
Recommanded Reading
Search By Tags
No tags yet.
Follow "THIS JUST IN"
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
bottom of page